Vysazení antikoncepce

Dobrý den!Před 14 dny jsem vysadila antikoncepci Logest a už pár dní mám bolesti v podbřišku.Chtěla jsem se zeptat,jestli je to může být následek vysazení.Děkujï!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat o ovulační bolest, která se samozřejmě v období užívání antikoncepce nemohla objevit, neboť antikoncepce blokuje ovulaci. Bolest může mít i jiné příčiny, tedy pokud dojde současně s bolestí ke vzniku dalších obtíží či zesilování bolesti, zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Články: Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Vitamín D je důležitý pro...
Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Články: Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Lidem citlivým na různé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Články: Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Přestože psoriáza přímo...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: