Vysazeni antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně vysazení antikoncepce,beru jí již od 17 let prakticky snad bez přestávky je mi 26,mám stáleho přítele již 3 roky.Chtěla bych ji vysadit už z důvodu že ji beru dost dlouho a mám pocit že bych pak už nemusela otěhotnět, jakou mám šanci otěhotnět po vysazení pokud nekouřím,neléčím se s ničím a můj stav je celkem v pořádku? Mám nárok na vyšetření jater týkající se antikoncepce? Děkuji za vaši odpoveď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, otěhotnět může prakticky ihned po vysazení antikoncepce.jaterní testy se při dnešních dávkách antikoncepce neindikují, poud k tomu není důvod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: