Vysazení antikoncepce

Dobrý den, před měsícem a pul sem vysadila HA a ještě nepřišla menstruace s přítetem používáme přerušovanou souloš, mohla bych otěhotnět jiš první měsíc po vysazení HA,jiš jedno dítě máme jemi 21let,a ještě mám jeden dotas mám reflux jícnu mohlo by se mi v těhotenství pohoršit musela bych přešusit léčbu omeprazolem předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění je možné již první měsíc po vysazení antikoncepce. Ke zhoršení refluxní choroby jícnu v těhotenství dojít může. Omeprazol můžete užívat i v těhotenství, vždy však po poradě s lékařem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: