Vysazeni antikoncepce

Dobry den, minuly mesic jsem ukoncila brani antikocepcni pilulky. Pote se mi dostavil normalni menstruacni cyklus, a to 21.8.2012. Kolem 4.9 me zaclo bolet bricho, caste moceni a divne paleni v podbrisku. Bolest pretrvavala, tudiz jsem navstivila gynekologa dne 6.9. Urcil zanet mocoveho mechyre a lehkou vaginalni infekci a nasadil mi hned lecbu. Bolesti vsak neustoupily, dokonce dorazily 8.9 taksilne pichlave bolesti v pravem podbrisku, prujem a vytok, ze jsem skoncila na pohotovosti. Po vsech vysetrenich byly vysledky negativni, ovsem silny tvarohovity vytok byl urcen jako candida a bolesti jako postovulacni krece po vysazeni HA. Lecba zabrala a citila jsem se znovu ok, ovsem v poslednich dnech mi nastaly jine potize. Uz tri dny mam bolesti hlavy, pres den tlak a vecer silne bolesti v podbrisku a zadech jako by mi mela kazdym momentem dorazit menstruace, ale ta stale nikde. S pritelem jsem mela tento mesic nechraneny styk, takze jsem hned podezrivala tehotenstvi a dnes rano si udelala tehotensky test, ktery vysel negativni. Cely den se ovsem citim unavena, poboliva me hlava a dokonce jsem se citila jako bych mela teplotu. Nejsem to vubec ja, citim se divne. Muze to vse byt dano vysazenim HA? Nebo se taky neda vyloucit tehotenstvi? Predem moc dekuji za odpoved a preji hezky den. Alena

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže bych nepřisuzoval vysazením antikoncepce, těhotenství při nechráněném styku se vyloučit nedá, bez vyšetření není možno určit příčinu, mohla by to být i jen viroza, navštivte praktického lékaře a gynekologa, po netu bez vyšetření se diagnoza stanovit bohužel nedá Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x