Vysazení antikoncepce

Dobrý den, 7 let jsem brala antikoncepci Mercilon. Rozhodla jsem se ji vysadit. Dobrala jsem platíčko a 4.února jsem dostala menstruaci po vysazení. Nové platíčko jsem již nezačínala. Pár dní po ukončení menstruace jsem začala lehce špinit, teď asi druhý den mě pobolívá v podbříšku. Chci se zeptat jestli je to normální po vysazení antikoncepce, nebo zda mám raději jít k lékaři. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, normálně začněte další plato. Pokud se bude špinění objevovat i v dalším cyklu, navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: