Vysazení antikoncepce

Dobrý den, již ve středu budu vysazovat antikoncepci. A poté by jsme se chtěly s přítelem snažit o miminko, ale nevím zda je lepší počkat a nebo můžeme se snažit hned bez hlídání. Nerada když to tak řeknu měla hned dvojčátka nebo tak. Děkuji za radu Denisa K.

Odpověď odborníka:

Nemusíte na nic čekat, antikoncepce je odbourána jakmile po vysazení přijde menses, takže o graviditu se bez obav můžete pokoušet již v dalším cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: