Vysazení antikoncepce

Dobrý den, antikoncepci beru od 15 let tedy 6 let.. toto už je má 3 antikoncepce(Lindynette, Katye a Natalya) znovu se mi udělalo po prášcích zle a tak jsem si po menstruaci prášek už nebrala.. bohužel jsem byla po menstruaci tak pracovně zatížena, že jsem si nedošla pro nové. A 14 dnů po menstruaci jsem se svým přítelem měla nechráněný styk. Přítel si sice dával pozor, ale je pravděpodobné, že otěhotním?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je. Vyčkejte na menstruaci, případně si ještě zakupte těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: