Vysazení antikoncepce

Dobrý den , nastal takový problém , když jsem brala antikoncepci ( Ayreen ) tak menstruace nebo spíše vždy při dobraní toho měsíčního pauza tak se dostavilo špineni +- den , jen že teď jsem antikoncepční pilulky musela vysadit kvůli problémům které nastaly ze štítnou žlázou. Při vysazením a nedobraní toho plata přišlo to špineni brzo , ovšem se Ale později nedostavila menstruace . Je možné že bych se při tom dostala do jiného stavu a proto nedošla ? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Když jste vysadila antikoncepci bez dobrání platíčka tak gravidita není vyloučena, udělejte si gravitest a pokud bude negativní a nedostaví se ani další menses bude zapotřebí gynekologické vyšetření k stanovení příčiny. ¨Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: