Vysazení antikoncepce

Chtěla bych poprosit o radu .12 let užívám bez přestávky antikoncepci tri regol.nyní chci vysadit na delší dobu,chtěla jsem se zeptat jaké to bude ,nebo může míít následky.ja mi jasné že menstruace nebude pravidelně atd.ae jen abch věděla zda nebudou jiné problémy...např.s váhou at.jinak užívám letrox 50 na štítnou žlázu.děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Potíže by být neměly, pokud byly bolesti při cyklu, budou opět., až budete chtít opět antikoncepci, budete začínat se stejnými riziky,jako poprvé. Nyní jsou snížená.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x