Vysazení antikoncepce a bolest

Dobrý den, 13.3, tedy před zhruba dvěma týdny jsem vysadila antikoncepci MYWY. Antikoncepci jsem brala tak zhruba šest let a rozhodla jsem se, že už dál nechci. Léčím se také na latentní hypothyreozu. Teď posledních pár dní zhruba od 25.3. mě pobolíval podbřišek, měla jsem pocit nejdřív jakoby mi natekly uzliny v tříslech, pak měl bolel jakoby ten podbřišek jako bych měla mít menzes a byla jsem taková nafouklá. Dnes, tedy 28.3. jsem si dělala ovulační test, protože jsem si myslela že je to ovulace ale byl negativní, nevíte co by to mohlo být? jen reakce na vysazení nebo nějaká porucha? Měla jsem před nasazením antikoncepce nepravidelnou menstruaci, myslíte, že vůbec budu mít ovulaci? Děkuji

Odpověď odborníka:

Může to být reakce na vysazení antikoncepce ale nedá se předvídat dopředu ani zda bude ovulace ani zda bude cyklus pravidelný.. Příjemn den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x