Vysazeni antikoncepce a problemy

Dobry den Pane doktore, 7.brezna jsem dostala MS a 16.brezna jsem vysadila antikoncepci(Luiseu), takze jsem po vysazeni krvacela dalsich 7 dni..hned pote jsem si delala tehot.test a byl negativni, mesicky zatim neprisly a to uz je nejakych 39 dnu co jsem krvacela, ale kazdy rika ze po vysazeni to trva dele, treba dva mesice nez dostanu dalsi MS, ale ja se bojim ze jsem tehotna, furt jsem takova nafoukla a i me boli trochu bricho, tak jsem si delala jeste pred 3 dny tehot.test a taky byl negativni(31 dni po posledni MS jeste kdyz jsem brala Antikoncepci), coz by uz asi melo byt na tehot.testu videt..ale mam strach protoze uz mam jedno dite a pri jeho tehotenstvi se mi furt ukazovalo na teh.testu negativni a doktor taky nic nevidel ,tehotenstvi se ukazalo az ve 3.mesici..tak se bojim, ze to bude i ted stejne jako u prvniho..coz si opravdu nemuzu dovolit. Tak se chci zeptat co si myslite vy? A mam jeste jednu otazku, chtela bych teda jit ke svemu gynekologovi aby mi odebral krev primo na tehotenstvi, ale mam ted momentalne antibiotika skrz Anginu a bojim se ze mi krev nebude moct odebrat kdyz beru ATB.? tu krev na tehotenstvi si chci udelat co nejdriv abych mela klid v hlave a kdyby nahodou tak abych stihla potrat,coz by asi moc casu nezbyvalo posledni styk byl 3.brezna..a antibiotika budu brat jeste 14dni. Co myslite vy?strachuji se zbytecne? A ze ty bolesti a nadymani a pocit na zvraceni mam z nervu? Predem dekuji za odpovedi a doufam ze je to srozumitelne napsane. Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobně ten pocit máte z nervů a opožděného cyklu. Objednejte se na gynekologii a krev můžete odebrat i při užívání ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x