Vysazení antikoncepce a špinění

Vážený pane doktore, několik let jsem brala antikoncepci, teď jsem se ji rozhodla vysadit, aby mi bylo zavedeno tělísko, poslední pilulku jsem dobrala 19.11., 12.11. jsem měla sex, 23.11. se jako obvykle dostavila menstruace. 1.12. jsme se ale s přítelem mazlili (ve spodním prádle) po vysazení mám tmavší výtok(7.12), zatím první den. Mám se obávat těhotenství?

Odpověď odborníka:

Gravidita je v tomto případě nepravděpodobná pro klid duše si můžete zhotovit gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Měření nitroočního tlaku
Články: Měření nitroočního tlaku
Měření nitroočního tlaku je...
Nervy
Články: Nervy
Nervová soustava slouží k...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: