Vysazení antikoncepce a štítná žláza

Dobrý den, Již přes 6 let beru antikoncepci (nyní MYWY). Doktorka mi ji napsala protože jsem měla nepravidelný menzes a já nyní přemýšlím nad vysazením protože se poslední dobou necítím nejak dobře navíc slyším spoustu informací ohledne krevních sraženin způsobených právě hormonální antikoncepcí a také trpím sníženou funkcí štítné žlázy a beru Letrox 50 a Jodid. Mohlo by mít vysazení antioncepce pozitivní účinek na štítnou žlázu? a také mohlo by mít toto vysazení negativní nebo prostě nejaký účinek na menstruační cyklus? Měla jsem ho vždy nepravidelný a brala jsem ještě před antikoncepcí Proveru. Prosím poraďte. Děkuji LN

Odpověď odborníka:

Vysazení antikoncepce na štítnou žlázu nebude mít vliv a pokud jste měla vždy nepravidelný cyklus tak s největší pravděpodobností může být opět nepravidelný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: