Vysazení antikoncepce a změna v příchodu menses

Vysadila jsem HA po vedlejsich ucinkach.. Zbyval mi posledni prasek z prvniho platicka ten jsem si uz nevzala myslite si ze to bude mit nejakej velkej rozdil v menstruaci?

Odpověď odborníka:

Hezký den Karolíno, jestliže jste neužila pouze jeden prášek, rozdíl v nástupu menstruace by měl být velmi malý, možná žádný. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: