Vysazení antikoncepce během užívání

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu přestat brát antikoncepti když jsem již vzala 6 pilulek a pokud to dál přestanu brát kdy zhruba se dostaví menstruace?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Není to rozhodně doporučitelné,může se dostavit nepravidelné krvácení,lépe je plato dobrat a pak ukončit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: