Vysazeni antikoncepce po sexu

Dobry den, Mam dotaz ohledne vysazeni antikoncepce, kterou nyni beru jedenactym dnem. Asi po tydnu zacaly nabihat priserne vedlejsi ucinky, tak jsem se rozhodla vysadit a zkonzultovat s doktorkou nitrodelozni telisko. Ale mela jsem pred 3mi dny pohlavni styk (tedy po styku jsem vzala 4 prasky) a bojim se, ze kvuli preziti spermii uvnitr je nejaka moznost otehotnet. Chtela bych se tedy zeptat, kdy je bezpecne po styku vysadit. Dekuji, Karolina

Odpověď odborníka:

Aby jste zabránila nepravidelnému krvácení je zapotřebí dobrat načaté plato. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vysazeni antikoncepce po sexu | Od: Karolina | 26.5.2015 14:42
I pri nesnesitwlnych bolestech v podbrisku, probozeni kvuli
velkemu buseni srdce a castemu zvraceni.
Dobrat cely mesic? To je nemozne.
reagovat
re:Vysazeni antikoncepce po sexu | Od: uLékaře.cz | 26.5.2015 15:19
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
Vysazeni antikoncepce po sexu | Od: Karolina | 26.5.2015 14:40
I pri nesnesitwlnych bolestech v podbrisku, probozeni kvuli
velkemu buseni srdce a castemu zvraceni.
Dobrat cely mesic? To je nemozne.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x