Vysazení antikoncepce vreya

Dobrý den, už 6 let beru antikoncepci Vreya. Byla mi předepsána kvůli akné. Nejsem si však jistá, zda je stále vhodné ji užívat, když je to tak dlouho. Myslíte si, že by bylo lepší antikoncepci vysadit? Pokud ano tak na jak dlouho dobu? A bylo by správné se po pauze k této antikoncepci opět vrátit? Nebo spíše přejít na jinou? Bojím se, že se mi po vysazení antikoncepce akné vrátí v ještě větším rozsahu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vám vyhovuje, nevynechávejte ji a vysaďte až budete chtít těhotnět. Jde to dobrá antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: