Vysazení ha

Chtěla jsem se zeptat ohledně vysazení antikoncepce. Beru ji už asi 4 roky a teď jsem dlouhodobě bez partnera, proto do sebe zbytečně nechci cpát hormony. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli je nějaký problém v tom, když ji teď vysadím a po nějaké době opět nasadím ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vanesso, pokud se nyní nepotřebujete pravidelně chránit je vhodné antikoncepci vysadit a až budete mít opět stálého partnera můžete se k ní zase vrátit. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: