Vysazeni ha

Dobrý den, skoro po 6ti letech jsem vysadila antikoncepci, menstruaci jsem mívala pravidelnou, bez problémů, vyjímečně krvácení mimo cyklus. Ale teď už mám 3 týdny zpoždení, pohlavní styk byl chráněný nebo přerušovaný mimo plodné dny, těhotenský test je negativní. Je to následek vysazení HA? Mám ještě vyčkat a pak navštívit gynekoložku? Jak dlouho? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud je test negativní vyčkejte a když ani další menses by se nedostavila zajděte na vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Články: Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Chřipka je nakažlivé...
Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Články: Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Jednoho vědce z Barcelony...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Články: Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Pro mnoho lidí je diagnóza...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: