Vysazení ha

Dobrý den, pane doktore, před 14 dny jsem po 11 letech vysadila antikoncepci a poslední dobou mě stále bolí v podbřišku. Navíc se mi zvětšily stydké pysky. Prosím o radu, zda je to normální postup nebo bych to měla nějakým způsobem začít řešit. Přede děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Pobolívání v podbřišku může být, záleží i na vašem věku vyčkejte 2 cykly,stav by se měl upravit k normě,ale zvětšení velkých stydkých pysků s vysazením antikoncepce patrně nesouvisí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vysazení ha | Od: Bára | 21.7.2014 18:47
Dobrý den. již 3 měsíc neberu Ha bonadeu . První
dva měsíce sem dostávala pravidelnou ms a ted už
skoro 4týden sem ji nedostala. Těhotenský test sem
si dělala vyšel negativní. Myslíte ,že bych mohla být
těhotná i když vyšel test negativní? Bolí mě
bradavky, občas mě píchá v podbířku a pobolívá .
Děkuji
reagovat
re:Vysazení ha | Od: uLekare.cz | 22.7.2014 09:39
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x