Vysazení ha

Dobrý den, ptala jsem se vás včera na vysazení prášků Lindynette, a že jsem předtím nějakou dobu brala ty náplasti. Napsala jste mi, že bych se měla vrátit zpět k těm náplastem, jenže to je ten důvod - platila jsem za ně na 3 měsíce kolem 1 200,- a tyto lindynette mě vyjdou na 3 měsíce za 460 kč, takže nad 500 korun nejdu, je to už pro mě moc peněz, každopádně doberu plato a zajdu se poradit s gynekologem o změně HA, ale nad těch 500 bych fakt už nešla. Jinak, když už teda píšu podruhé, myslíte, že je vůbec rozumné zkusit jinou antikoncepci, kvůli tomu sníženému libidu? Docela mě to trápí, dřív jsem takový problém neměla, a teď se do toho pomalu musím nutit, ale jinak žádný problém s přítelem mezi sebou nějak nemáme. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkusit změnu přípravku určitě můžete, nelze se však úplně spoléhat na to, že pak budete spokojená.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: