Vysazení ha

Dobrý den, chtěla bych vysadit antikoncepci Lindynette, jelikož od jejího užívání mi příjde, že mám sníženou chuť na sex, a že už to prostě není jako dřív, že se do toho musím nutit. Dřív jsem měla náplasti, ale ty jsou moc drahé. S přítelem jsme spou stejně jen o víkendech, takže použít kondom jednou týdně by nebyl problém. Spíš se vás chci zeptat, jestli je to dobrý nápad, měla jsem totiž nepravidelnou menstruaci a po vysazení by s tím byly asi zase problémy, ale chci to aspoň zkusit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, počítejte s tím,že po vysazení antikoncepce se cyklus vrátí do normálu jako před antikoncepcí. Takže bude s největší pravděpodobností nepravidelný.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x