Vysazení ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, vysadila jsem hormonální antikoncepci, po jejím vysazením jsme používali kondom a byl neporušený. Nyní (12. den) po vysazení se dostavili bolesti podbříška. Je možné, že jsem otěhotněla nebo se jedná spíše o reakci organismu na vysazení?

Odpověď odborníka:

Mohlo se spíše jednat o ovulační bolest, pro jistotu si udělejte gravitest, který je positivní 5-6 den po koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: