Vysazení ha

Dobrý den, po 9,5letech jsem vysadila HA. Poslední pilulku jsem si vzala 27.2.2014, pak jsem od 3.3. do 7.3.2014 měla menstruaci. Koncem měsíce března jsem si dělala těhotenský test a byl negativní. K dnešnímu dni se menstruace stále nedostavila. Je normální, že se po vysazení HA se může menstruace dostavit za několik měsíců? Měla bych navštívit svého gynekologa nebo mám počkat, až se s tím tělo samo srovná a menstruace se dostaví sama, aniž bych musela jít na vyvolávací injekci?Taky mě trápí, že každé ráno smrkám krev, může to být spojené s vysazením HA?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Krev z nosu rozhodně není spojena s antikoncepcí,udělejte si ještě jednou gravitest a bude li negativní a nedostaví li se ani další menses,navštivte gynekologii, výpadky po vysazení se mohou přihodit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Růžovku zdolají antibiotika i laser
Články: Růžovku zdolají antibiotika i laser
Růžovka. Slovo, které může...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Pásový opar zanechává jizvy – hlavně u lidí, kteří o pokožku nepečují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x