Vysazení ha

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat... před 3 týdny jsem vysadila ha po ms, kterou jsem užívala 6 let. Po té asi cca týdnu jsem měla nažloutlý hlenový výtok asi 3 dny a po té mám citlivé bradavky na dotek. S přítelem jsme měli také nechráněný styk po týdnu po vysazení,ale téhotná být nemůžu, nebo ano? nebo je to vysazením ha? ms bych měla mít přibližně za týden, jestli je tedy všechno v pořádku....předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Je třeba odlišit, zdali se jedná jen o zvýšené množství poševního sekretu ( hlenu), což je normální, či zda jde již o zánět. Ten je zpravidla provázen zarudnutím, svědění, ev. zapáchá. V tomto případě je potřeba léčit. V bezprostředním období po vysazení antikoncepce se skutečně mohou objevit různé neobvyklé projevy, jako třeba citlivost prsou. Vyčkejte menstruace, ev. proveďte močový těhotenský test... je poměrně dost žen, které otěhotněly ihned po vysazení.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: