Vysazení ha a otěhotnění

Dobrý den, chci se Vás zeptat, moje partnerka měla velmi silnou menstruaci od samého počátku, od 13 let, celou dobu proto bere HA. V říjnu jí bude 29 a v zimě bychom se chtěli pokusit o mimčo. Prý když HA nebrala, měla nesnesitelné bolesti, že třeba 2 dny nemohla jít ani do školy. Měla třeba 2x do měsíce měsíčky. Myslíte, že když za několik měsíců vysadí, že to bude mít nějaký neblahý vliv na možné otěhotnění? Rádi bychom již měli rodinu.

Odpověď odborníka:

Nemohu předvídat co bude, až si budete přát graviditu vysadíte antikoncepci a když by se vyskytly problémy pak vám jistě gynekolog poradí jaká bude nejvhodnější léčba. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: