Vysazení ha a otěhotnění

Dobrý den, dohromady od dubna letošního roku neberu HA, první měsíc se mě menstruace nedostavila vůbec, od své gynekoložky jsem dostala hormony na vyvolání menstruace, ta se mě v plánovanou dobu dostavila. HA jsem brala 9 let. Po jak dlouhé době je největší pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji předem za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to se nedá stanovit, za jak dlouho pravděpodobně otěhotníte. Prakticky se to může stát kterýkoliv měsíc od vysazení antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Správná funkce štítné žlázy je v menopauze pro ženu zásadní!
Pyelonefritida
Články: Pyelonefritida
Pyelonefritida je...
Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Články: Měření pulzu: dokáže odhalit infekci i infarkt
Pulz neboli tep nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nevolnost při ozařování se dá léčit
Články: Nevolnost při ozařování se dá léčit
Léčba rakoviny je svými...
Rutin – rostlinná opora cév
Články: Rutin – rostlinná opora cév
Součástí mnoha přípravků...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: