Vysazeni ha lindynette 20

Dobry den, prechazim ted z trifazove antikoncepce (Pramino) na jednorazovou (Lindynette). Pani doktorka mi predepsala Lindynette, protoze Pramino ted momentalne nikde v lekarnach neni. Lindynette beru zatim asi tyden a moc mi nevyhovuhe. Mam docela casto prujem, je mi spatne od zaludku a boli me hlava. S Praminem jsem nikdy problemy nemela. S pritelem odjizidime zitra na dovolenou a ja uvazuji o tom, ze antikoncepci vysadim, abych se celou dovolenou netrapila. Chtela jsem se zeptat, pokud bych tedy hned HA prestala brat, jestli hned par dni na to dostanu menstruaci, nebo prijde normalne az na konci mesice. Dekuji predem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Není vhodné antikoncepci po týdnu užívání vysadit,mohla by jste celou dovolenou krvácet,bylo by lepší načaté platíčko dokončit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelný pohyb chrání střeva
Články: Pravidelný pohyb chrání střeva
Pravidelným provozováním...
Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Články: Po menopauze hrozí infarkt. Pomůže hormonální léčba?
Na srdeční onemocnění umírá...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: