Vysazení hormonální antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám v plánu vysadit antikoncepci Mirelle, mám ale strach, že po vysazení přiberu. Bývá tomu tak? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Změny váhy mohou nastat, obvykle se spíš přibírá NA antikoncepci. Ostatně stačí si týdně měřit hmotnost a v případě nárůstu přidat trochu pohybu nebo přizpůsobit stravu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lázně astmatikům prospívají
Články: Lázně astmatikům prospívají
Lázeňská léčba je u astmatu...
Pásový opar zanechává jizvy – hlavně u lidí, kteří o pokožku nepečují
Fibromyalgie (1. díl)
Články: Fibromyalgie (1. díl)
Fibromyalgie je stav...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: