Vysazení hormonální antikoncepce

Vážená paní doktorko, je mi 23, šest let pravidelně užívám HA Lindynette 20, delší dobu již nemám stálého partnera, chtěla jsem se proto zeptat, zda je dobré HA vysadit a co to s sebou přinese. Předem velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci bych Vám doporučila nevysazovat, je dost možné, že v brzké době partnera naleznete. Vysazení antikoncepce Vám žádný zdravotní užitek nepřinese.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-56 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x