Vysazení lithia

Dobrý den, mám dotaz ohledně vysazení Lithia. V roce 98 v 16 letech jsem prodělal silnou psych. ataku, hospitalizován na dět. psych. klinice FN Motol. Diagnóza: Schizoafektivní psychóza v manické fázi. Terapie: ECT - úspěšná. Poté jsem užíval Risperdal a Lithium. Od roku 1999 užívám už jen Lithium. Na kontroly chodím k paní doktorce 2 krát do roka a při nedávné návštěvě mi řekla, že jestli bych si uměl představit život bez Lithia. Ať si nechám projít hlavou. Že již více než 10 let na mě nepozoruje žádné výjimečné stavy oproti normálu. Po této zkušenosti jsem odmaturoval, udělal jazykovku, ŘP na sk. A a B a zkoušel jsem po několika letech dálkově VŠ na UK v Praz, pracuji. Děkuji za Vaši odpověď. Zdraví Jiří (Podkrkonoší)

Odpověď odborníka:

Milý Jiří. Váš příběh svědčí o tom,že jste silný chlap a dokážete překonat krizi. Vysaďte. Krize již dávno minula! Nezapomeňte svoji sílu POUŽÍVAT NAPLNO -POŘÁD. Jsem s Vámi. Budete li mě potřebovat, napište na mens-sana@seznam.cz Vřelý dík za Vaši důvěru!!! Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x