Vysazení tabletek

Dobrý den. Beru antikoncepci Lyndinette 20 a při dobrání posledního platíčka jsem neudělala 7 denní pauzu a začala jsem brát další platíčko. Jsem za třetinou užívání tablet z druhého plata a začínám lehce špinit. Chci se zeptat jestli můžu přestat užívat tablety a odmenstruovat a potom pokračovat v braní nebo jestli musím dobrat platíčko do konce a potom mít až pauzu. A zda nemohu v takovémto případě vysazení tablet v půlce braní otěhotnět. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Rozhodně v užívání nepřestávejte a doberte celé platíčko, poté udělejte obvyklou pauzu. Proti otěhotnění jste chráněna.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: