Vysazování depakine, dcera 4 roky

Dobrý den, mám dotaz ohledně vysazování Depakine. U dcery ve 2 letech po 4 záchvatu byl nasazen Depakine, nyní po cca 2,5 letech bez záchvatu začínáme vysazovat. Nyní brala 180-0-180 a postup máme daný každý týden mínus 20-0-20 do 80-0-80 t.j. 5 týdnů, poté konzultace a další snižování. Není to příliš rychlé? Máme fajn novou paní doktorku, ale ta předešlá nám říkala, že se bude vysazovat přes rok. Tak nám ta rychlost nějak nesedí. Raději budeme vysazovat déle a bez komplikací. Předem moc děkuji za odpověď Láďa

Odpověď odborníka:

vážený pane,pokud Vaše dcera měla jen 4záchvaty a při léčbě je bez potíźi,může se medikaci ukončovat,paní doktorka zahájila snižování,určitě bude EEG vyšetření a pak další postup,postup se mi jeví jako přiměřený S paní doktorkou svoje obavy pro diskutujte

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: