Vysazovani leku citalopram + prothiaden

Odpověď odborníka:

Vážený a milý tazateli,
i kdybychom neměli v předpisech, že nemáme poskytovat KONKRÉTNÍ rady týkající se léčby, stejně bych ve Vašem případě žádnou poskytnout nemohl.
Podle mého soudu je postup Vaší lékařky správný, jak na to reagujete je právě otázka, která se během vysazování řeší a Vy se musíte dohodnout s ní.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
MUDr. Radkin Honzák, CSc.

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x