Výše rizika

Dobrý den, zajímalo by mě jak je vysoké riziko otěhotnění při užívání antikoncepce v době týdenní pauzy před příchodem menstruace. Je lepší v této době použít prezervativ, nebo je žena jěště stále chráněná. Děkuji za odpoveď Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento dotaz byl položen nesčetněkrát, jste chráněná i v době pauzy, kdy přijde menstruace. Pokud berete antikoncepci pravidelně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: