Vyšetření

Dobrý den, v poslední době (1 rok) jsem vystřídal několik sexuálních partnerek, s tou současnou jsem asi 3 měsíce. Krom jiných zdravotních problémů, které momentálně mám, jsem měl i ty urologické. Byl mi udělán krevní obraz, který je podle praktické lékařky v pořádku. Dále jsem byl poslán na Dermatovenerologii, kde mi byli udělány výtěry a další krevní odběr. Byla nalezena ureoplasma, beru antibiotika. Přesto ta nejistota z vážné pohlavní choroby zůstává, hlavně pak z HIV. Prvotní příznaky této choroby jsem na sobě z zřejmě nezaznamenal. Myslíte, že byla vyšetření na pohlavní choroby, která jsem doteď podstoupil, dostačující?

Odpověď odborníka:

Pokud jste podstoupil kompletní venerologické odběry, včetně krevních, pak je vše v pořádku. Lékař vám sdělí, na které choroby vás testoval. Pokud nebyly všechny, je vhodné doplnění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: