Vyšetření ct

Dobrý den. Moc bych si přála mít miminko,ale byla jsem v posledních 3 měsících 2xna CT a 4xna rengenu.Chci se zeptat jestli je vhodné nějakou dobu ještě počkat.A jestli ano,tak jak asi dlouho,abych se nemusela ničeho obávat.Moc děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepíšete, čeho se CT nebo rtg týkal, pokud nebyly vyšetřovány pánevní orgány nebo na rtg oblast pánve, není se čeho obávat. Pokud ano, počkejte jeden celý menstruační cyklus. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: