Vyšetření dětským gastroenterologem

Dobry den. Moc děkuji za odpoved. Ja jsem zapomněla napsalt,že k tomu všemu dite pje hodne vody a to už od roku,a taky ta stolice mu zapacha,a taky mu zapacha z ust a to hnet rano po probuzeni. Čim to je. Mužu mu vlakninu davat i koupenou v lekarne,když malo ji ovoce a zeleninu,nebo treba mužu mu davat fruktolax? A kde by syna mohl gastroenterolog vyšetřit ihnet aby jsme nemusely na stacionar,ja by šla i kdybym za to mnela platit,ja mam velky strach aby jsme nic nezmeškaly. Prostě cytim a vidim že problem je. Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Fruktolax zkusit můžete, mohou jej užívat děti cca od 3 let věku, existuje i ve formě sirupu. Stran gastroenterologického vyšetření se nejlépe poraďte se svým pediatrem, o možnostech vyšetření ve Vašem kraji nemám bohužel představu.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: