Vyšetření dopaminu k zjištění dispozice k schizofrénii (dědičné zatížení)

Dobrý den, existuje vyšetření dopaminu, kterým se dá zjistit předpoklad k dispozici propuknutí schizofrénie. Syn měl v těhotenství zvětšené mozkové komory, ale po měsíci již byly prý v normě, byla mu zjištěná špatná motorika, má skoliózu. Je mu 16 let. Jeho babička měla schzofrénii. Příznaky žádné nemá.

Odpověď odborníka:

MIlá bellassi. Nemá-li Váš syn žádné příznaky,je zdráv. Neoslabujte jej tím,že mu budete nutit diagnostiku,kterou on sám nevyžaduje. Testy,provedené na přání neodborníka jsou ďáblovým kopytem. Diagnostika a léčba má být vždy v rukou zkušeného odborníka,nikdy v rukou laika,který se dovzdělal na netu. Budete li na svém přání trvat,oslovte nějakého šarlatána,který Vám za 50 nebo 150 tis.honorář rád vyhoví:-) Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vyšetření dopaminu k zjištění dispozice k schizofrénii (dědičné zatížení) | Od: bellassi | 19.11.2014 14:00
Samozřejmě, že jsem chtěla odpověď od odborníka,
psychiatra nebo odborníka, zabývající se genetikou.
Stačilo mi napsat, zda se tyto testy dělají nebo ne.
A samozřejmě, že syn je zdráv.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: