Vyšetření emg v těhotenství

Dobrý den, mohu se zeptat, zda je možné nechat si udělat vyšetření EMG v těhotenství? Popř. když se prokáže nemoc karpálního tunelu, je možné v tomto stavu absolvovat operaci? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, je to možné i když obecně zákroky které nejsou nezbytně nutné je lépe po dobu gravidity odložit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: