Vyšetření mr. a emg

paní doktorka -neurologie-mne posílá na MR. Souvisejí s tím prášky-motilium a jak se mám připravit na vyšetření EMG. DĚKUJI SÁDLO PÍSEK.

Odpověď odborníka:

Souvislost tablet "motilium" a vyšetření MR není z Vašeho dotazu jasná. Neurolog takto může upřesňovat, proč máte žaludeční potíže a zřejmě mát vyšetření žaludku GF v pořádku. Pak může indikovat vyšetření MR mozku a příp.krční páteře. Vzhledem k tomu, že se současně ptáte na vyšetření EMG, pak je pravděpodobnější druhá možnost. Pokud byste absolvoval vyšetření a ošetření u lékaře, který používá tzv. aktivní fyzioterapii, pak by bylo jasno, kde je příčina potíží možná i bez MRI a bez EMG. Pokud tato možnost není, pak to nelze specifikovat jinak, než máte naplánováno. Na EMG se nijak speciálně připravovat nemusíte, pokud je to EMG jiného druhu než očekávám u indikace neurologem, tak je to třbea probrat s indikujícím neurologem.Nemám z čeho dedukovat.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: