Vysetreni oae

Dobrý den!Měla bych dotez ohledně vyšetření OAE, máme 8 týdení dceru a OAE měla opakovaně nevýbavné.Provedena tympanometrie a na obou ouškách má křivku A, nyní nás čeká vyšetření v Motole.Na běžné zvuky doma mi nereaguje, zkoušíme vše možné...pouze mi nyní připadá že občas zareaguje na silný zvuk primo u ouška...je nějaká šance, že i přes nevýbyvné oae dcera slyší, alespoň částečně?děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance tu samozřejmě je. K potvrzení je ale třeba znovu provést několik vyšetření. Doporučoval bych opravdu dětské ORL v Motole, kde se na podobné případy hluchoty u dětí specializují. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: