Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu související s výsledky vyšetření štítné žlázy provedené společností Synlab. Hodnota TSH = 3 (ref. meze 0,27 - 4,20), hodnota FT4 volný = 11,5 (ref. meze 12,00 - 22,00). V posledních měsících jsem nezvykle unavená, a to i po 9hodinovém spánku, i když mi vždy stačilo 7 hodin. Doporučila byste mi prosím vyšetření a případně nějaké opatření? Předem Vám děkuji a přeji hezký den, Jana P.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, funkci š.ž. máte v normě. Příčina únavy je někde jinde. Poraďte se se svým lékařem.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Soukromá praxe praktického lékaře pro děti a dorost Boskovice a Svitávka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: