Vysetreni v tehotenstvi

Dobry den, jsem prave s manzelem na dvoumesicni svatebni ceste po Brazilii a Fr. Guyane a teprve ted jsem se docetla o viru Zika. Podle tehotenskeho testu jsem tehotna (od lekare to potvrzene nemam). Chtela jsem se zeptat jesli jde pomoci rozboru krve, po navratu z dovolene zjistit, zda jsem nebyla nakazena virem Zika a tim padem jestli neni ohrozeno dite? Predem dekuji za odpoved. Marie

Odpověď odborníka:

dobrý den běžné ordinace test nemají, maximálně směřujte dotaz na Bulovku na infekci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: