Vyšetření znamének

Dobrý den, (předem se omlouvám za laický výklad) mám po těle více znamének, některá jsou větší, popřípadě vystupující. Na břichu jsem měla jedno kruhového tvaru, jeho část začíná mizet (tak 6 let). Chtěla jsem se zeptat, pokud budu čekat dítě a břicho se bude napínat, zda to bude mít vliv i na znaménko. Především však jsem se chtěla zeptat, zda existuje, nejlépe v Brně nějaká klinika, kde je možno pouze rentgenologicky zjistit, zda znaménko se může vyříznout, aniž by došlo k porušení jeho, laicky řečeno kořínků. Přítel mě nabádá, abych šla znaménka vyříznout, ale mám vélké obavy, vzhledem k tomu, že v rodině rakovinu máme. Teta po podobném zákroku dostala rakovinu a zemřela. Otci byly zjištěny v krvi látky, které rakovinu "podporují" (zjistili mu to poté, co si nedopatřením poranil zanménko). Předem Vám velice děkuji za odpověď S přáním příjemného dne Helena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych Vám návštěvu dermatologa, jež znaménko podrobně vyšetří a doporučí jeho případné odstranění. Posouzení takto na dálku je takřka nemožné.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: