Vysetrenie krvneho obrazu

Dobry den.Chcel by som Vas velmi poprosit o pomoc.Urobili mi vysetrenie krvneho obrazu.Mam strojcek na srdce a mam 67 rokov.Citim sa dobre.Posledne dva tyzdne som mal silnu chripku.Vysledky krvneho obrazu su: hemoglobin 127 norma 135-180 erytrocyty 3.4 norma 4.4-5.9 hematocrit 0.4 norma 0.38-0.52 leukocyty 16.4 norma 4-10 trombocyty 625 norma 150-440 lymfocyty 0.09 norma 0.25-0.49 mix 0.078 norma 0.02 -0.9 neutrofyli 0.823 norma 0.52-0.75 STR.Objem ERI 118 norma 80-97 hemoglobin ERI 37.5 norma 28-34 hemglob.KONC.318 norma 320-360 distr.sirka ERI 15.3 norma 12.5 - 15.3 STR.objem trombo 10.6 norma 6.8-10.2 platekrit 0.316 norma 0.2-0.4 distr.š.trombo 16.7 norma 12.5-15.3. Prosim o radu o ake ochorenie moze ist.Docital som sa ze je to bakterialne ochorenie..........Mam trocha z tychto vysledkov strach.Velmi pekne dakujem za info.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření krevního obrazu není prostředkem specifické diagnostiky- nikdy tedy není možné pojmenovat onemocnění jen z jeho výsledků. Váš ošetřující lékař na základě znalosti Vašeho celkového stavu a aktuálního fysikálního vyšetření již dokáže nález zhodnotit účelněji..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Névy, melanom Můžete mi prosím přeložit nález z histologie do laikovi...
  • Streptokok v pochvě Nedávno jsem šla na gynekologii, protože jsem měla už...
  • Kombinace léků Rozešel se se mnou přítel a mě to hrozně vzalo, byl jediný koho...
  • Sputum Jsem marod už 3měsíce, teď mi zjistili ze spota hemofil a bramnhanella...
  • Ploché bradavky Jsem těhotná (19. týden) a mám pocit, že mám málo vystouplé...
  • Tehotenstvi nebo chripka? Navaly horka, krece v brise, caste curani, unava...
 
Naposledy čtené: