Výška

Dobrý den Pane doktore chtěl bych se zeptat jestli by mě pomohl STH narůst ještě o pár cm. Měřím 166 cm a je mě 17 let, zajímá mě jestli, když budu brát STH bych mohl vyrůst do 175 cm. Po případě nějaký jiný "prostředek" k podpoře růstu děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Nejprve by se muselo vyšetřit, zda ještě nemáte uzavřené růstové chrupavky. Ale STH se takto běžně nepoužívá. jeho využití je vyhraženo pro těžké stavy se závažnou poruchou růstu (různé formy trpaslictví, hormonální poruchy atd.)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Alergie na léky
Články: Alergie na léky
Nežádoucí reakce na léky je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: