Výsledek psa

Dobrý den, můj tatínek (63 let, váha 125 kg) se podrobil odběrům krve před 3 měsíci. PSA mu vyšlo 6.3. Nyní po 3 měsících mu opět brali pro kontrolu krev a PSA se zvýšilo na 8.4. Pravý lalok prostaty má tužší. Zajímalo by mě, zda se může jednat o rakovinu prostaty??

Odpověď odborníka:

Ano, může se jednat o projev nádorového bujení.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: