Výsledky

Dobrý den, před 5-ti měsíci jsem měla rizikový sex. Teprve zpětně jsem si vybavila,že v průběhu těch 5 měsíců jsem zaznamenala neobvyklé příznaky,které by mohly být příznakem pohl.nemoci (chlamydie,kapavka). Chci tedy pro jistotu absolvovat vyšetření na pohl. nemoci. Pokud bych nějakou pohl.nemocí skutečně onemocněla, zůstala by stopa ve výsledcích nebo se to již nedozvím? V průběhu těch 5-ti měsíců jsem byla 2x přeléčena antibiotiky- angína (penicilín 10dní 3x denně), zánět moč.trubice (ZANOCIN 5dní 2x denně 200mg). Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotická terapie mohla být účinná i na léčbu případné pohlavní nemoci. V takovém případě by běžné výtěry dopadly již negativně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: