Výsledky hormonální profilu - lze s němi otehotnet?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli výseldky HP jsou v norme a dá se s nimi otěhotnet , mám syndrom PCo a 1 cyklus s clostibelgytem 1* denne jsem nereagovala. Proto přikládám výsledky HP- odběry byli v 3DC. děkuji

Odpověď odborníka:

Výsledky jsou v pořádku, ale není možno se řídit jen jedním výsledkem, bylo by potřeba hladiny sledovat i v průběhu cyklu.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: